Ontspanning belangrijker dan ooit | Dutch Lake Residence
Scroll Down
Ontspanning belangrijker dan ooit

Na afgelopen jaar is ontspanning in een groene en natuurlijke omgeving belangrijker dan ooit. Een plek om te kunnen ontsnappen aan de hectiek van alledag en te ontspannen in een groene, waterrijke omgeving creƫren wij met Dutch Lake Residence voor de lange termijn.

Het team van Dutch Lake Residence heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Samen met het landschapsarchitectenbureau Echo uit Rotterdam, heeft het landschap voor uw toekomstige vakantiehuis meer vorm gekregen. Binnenkort kunnen wij de eerste beelden met u delen.

In 2021 gaat er nog een hoop meer gebeuren bij Dutch Lake Residence. Binnenkort wordt de website verder uitgebreid zodat wij meer gedetailleerde informatie met u kunnen delen. Zo starten we de komende maand met het selecteren van architecten en aannemers om de recreatiehuizen te ontwerpen. Geheel passend bij het hoogwaardige, natuurlijke en duurzame design van Dutch Lake Residence. Ook kunnen we in de loop van 2021 meer informatie gaan verstrekken over de verkoop, die naar verwachting eind dit jaar van start zal gaan!

12 januari 2021